016 589 500
016 589 504

Onze activiteiten voor bejaarden

Voor senioren die alleen thuis wonen is het niet altijd even makkelijk om sociale contacten te leggen. Eenzaamheid bij ouderen is bijvoorbeeld een problematiek die alsmaar vaker voorkomt. Als senior kan je er daarom voor kiezen om niet langer in je eigen huis te blijven wonen, maar om te verhuizen naar een aangepaste residentie zoals Parkhof. Elk van onze 120 serviceflats is volledig aangepast aan senioren en biedt de veiligheid en het comfort dat zij nodig hebben. Maar dat is niet alles: er zijn ook diverse diensten waar men gebruik van kan maken én er worden regelmatig verschillende activiteiten voor bejaarden georganiseerd.


Parkhof organiseert diverse activiteiten voor bejaarden

Het doel van residentie Parkhof is om een aangenaam wooncomplex te vormen waar ouderen levenslang kunnen blijven wonen. Dit doen we niet enkel door onze appartementen aan te passen aan hun behoeften, maar ook door tal van activiteiten voor bejaarden te organiseren.

 
Voor sommige van deze activiteiten voor bejaarden zal een klein bedrag gevraagd worden, terwijl andere helemaal gratis zijn.

Uiteraard zijn deze activiteiten niet verplicht: je kan zelf beslissen wanneer je ergens aan wilt deelnemen. Wat deze activiteiten juist inhouden? Dat is heel divers. Denk bijvoorbeeld aan daguitstapjes, petanquetoernooien, cursussen, creatieve activiteiten, gezelschapsspelen, een kerstmarkt,... Voor sommige van deze activiteiten voor bejaarden zal een klein bedrag gevraagd worden, terwijl andere helemaal gratis zijn.

Naast de diverse activiteiten voor bejaarden zijn er nog heel wat andere services waarvan je gebruik kan maken in residentie Parkhof.
 

Naast activiteiten voor bejaarden ook tal van services

Naast de diverse activiteiten voor bejaarden zijn er nog heel wat andere services waarvan je gebruik kan maken in residentie Parkhof. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ontspannende sauna of een frisse duik in ons privé zwembad? Voorts is er ook een uitgebreide fitnesszaal met alle nodige toestellen om je conditie op peil te houden. Wie het graag iets rustiger aan doet kan dan weer genieten van een gezellige wandeling door de privé tuin. Hier bevindt zich ook een groot zonneterras dat enkel toegankelijk is voor de bewoners en hun bezoekers.


Wil je graag meer weten over de ontspanningsmogelijkheden binnen residentie Parkhof, neem dan zeker een kijkje op deze pagina: hier vind je een uitgebreid overzicht van al onze diensten en activiteiten voor bejaarden.

 

Op zoek naar toffe activiteiten voor bejaarden?

In residentie Parkhof (Herent) doen we er alles aan om het onze bewoners zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Al onze serviceflats zijn aangepast voor senioren en uitgerust met een hoogtechnologisch veiligheidssysteem, er zijn diverse zorgmogelijkheden, en er worden dikwijls activiteiten voor bejaarden georganiseerd. Wil je de mogelijkheid hebben om zelfstandig te wonen, maar met de nodige hulp en zorg? En wil je deelnemen aan leuke activiteiten om nieuwe mensen te ontmoeten? Dan zal je in Parkhof alles vinden wat je zoekt. Neem zeker contact op met ons en ontdek er alles over!


Deel deze pagina:
Ontdek onze flats:
 • bejaarden senioren activiteiten voor bejaarden activiteiten bejaarden
 • activiteiten bejaarden bejaarden senioren activiteiten voor bejaarden
 • senioren activiteiten voor bejaarden activiteiten bejaarden bejaarden
activiteiten voor bejaarden activiteiten bejaarden bejaarden senioren
Enkele reacties:
 • Een prachtig appartement en alles wat we nodig hebben binnen handbereik: we konden ons geen betere woonst inbeelden!

  Fam. Weckx-Verelst

 • Door ziekte kon ik niet langer in mijn huis blijven wonen. Dankzij Parkhof kan ik nu toch mijn zelfstandigheid behouden, terwijl er altijd hulp in de buurt is.

  I. Janssens

 • Wij gaan elke week minstens twee keer eten in brasserie De Persil. Het vaste menu biedt een ruime keuze en ook de suggesties zijn altijd een schot in de roos.

  Fam. De Backer

 • Een dikke pluim voor het personeel van residentie Parkhof. Ze doen hun werk fantastisch goed en elke dag opnieuw worden wij begroet met de glimlach!

  F. Van den Bergh

 • Op zonnige dagen is het zalig vertoeven in de grote tuin. De wellness en het zwembad zijn ideaal wanneer het weer iets minder meezit.

  J. Claes

activiteiten voor bejaarden activiteiten bejaarden bejaarden senioren
Contacteer ons:
Persilstraat 50
3020 Herent
bejaarden activiteiten bejaarden activiteiten voor bejaarden senioren  016 589 500
Openingsuren:
Maandag t/m vrijdag:
9 u - 13 u / 14 u - 18 u

Graag na afspraak