016 589 500
016 589 504

Veilig wonen in Residentie Parkhof

Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, da's de droom van iedereen. Wanneer we wat ouder worden is het echter belangrijk om extra aandacht te besteden aan de veiligheid in en rond onze woning. In Residentie Parkhof staat veilig wonen dan ook centraal, net zoals comfortabel wonen. Onze assistentiewoningen werden zodanig uitgerust dat zij het beste van deze twee werelden combineren. Zo kan je genieten van privacy en rust in je appartement, maar kan je er tevens op rekenen dat er altijd iemand in de buurt is die je kan helpen wanneer dat nodig is. Lees snel verder en ontdek meer over veilig wonen in Residentie Parkhof!

 

Veilig wonen dankzij de nieuwste technologieën

In Residentie Parkhof staat veilig wonen op de eerste plaats. Alle serviceflats zijn daarom uitgerust met een hoogtechnologisch veiligheidssysteem dat onder andere bestaat uit een brandalarm en een noodoproepsysteem.


In Residentie Parkhof staat veilig wonen op de eerste plaats.
 
Er zijn meerdere noodknoppen te vinden in elk appartement, die rechtstreeks in verbinding staan met een permanentiedienst. In geval van nood kan je dus om hulp vragen. Daarnaast beschikt Residentie Parkhof ook over een inwonende conciërge. Is er een probleem of heb je hulp nodig? Dan kunnen zij je steeds onmiddellijk helpen.

Toegankelijk, comfortabel en veilig wonen in één

Een ongeluk is snel gebeurd, en jammer genoeg kunnen zelfs de kleinste ongelukjes ernstige gevolgen hebben. Binnen het kader van veilig wonen is de veiligheid in huis dan ook erg belangrijk. Daarom zijn al onze assistentiewoningen voorzien van vlakke vloeren zonder kleine trapjes of verhogingen, is er een instapdouche met anti-slipbekleding, en is de volledige badkamer aangepast aan rolstoelgebruikers. Toegankelijk, comfortabel en veilig wonen worden perfect gecombineerd in Residentie Parkhof!


Veilig wonen staat gelijk aan zich veilig voelen

Bij Residentie Parkhof hechten we eveneens veel belang aan het veiligheidsgevoel van onze bewoners. Daarom is er een toegangscontrole voor zowel de bewoners als de personeelsleden en moeten bezoekers zich altijd eerst aanmelden bij het secretariaat. Je hoeft dus niet zomaar de deur te openen voor onbekenden. Bovendien is er ook een gecombineerd systeem geïnstalleerd van video- en parlofonie, waarmee je eerst kan controleren wie er aanbelt. Veilig wonen betekent immers ook dat je je veilig voelt in je eigen woning.

 
Veilig wonen betekent immers ook dat je je veilig voelt in je eigen woning.

Veilig wonen op verschillende niveaus

Met veilig wonen bedoelen we zowel het creëren van een veiligheidsgevoel als het creëren van veiligheid in huis. Daarom hebben we in Residentie Parkhof maatregelen genomen op verschillende niveaus. Zo zijn al onze assistentiewoningen uitgerust met een brandalarm en noodoproepsysteem, is elk appartement aangepast aan de specifieke behoeften van personen die minder goed te been zijn, en kunnen onbekende bezoekers niet zomaar de residentie binnenkomen. Wil je graag meer weten over onze inspanningen omtrent veilig wonen of over alle diensten die Residentie Parkhof biedt? Aarzel dan niet om ons te contacteren!


Deel deze pagina:
Ontdek onze flats:
 • veiligheid in huis veiligheidsgevoel veilig wonen assistentiewoningen
 • assistentiewoningen veiligheid in huis veiligheidsgevoel veilig wonen
 • veiligheidsgevoel veilig wonen assistentiewoningen veiligheid in huis
veilig wonen assistentiewoningen veiligheid in huis veiligheidsgevoel
Enkele reacties:
 • Een prachtig appartement en alles wat we nodig hebben binnen handbereik: we konden ons geen betere woonst inbeelden!

  Fam. Weckx-Verelst

 • Door ziekte kon ik niet langer in mijn huis blijven wonen. Dankzij Parkhof kan ik nu toch mijn zelfstandigheid behouden, terwijl er altijd hulp in de buurt is.

  I. Janssens

 • Wij gaan elke week minstens twee keer eten in brasserie De Persil. Het vaste menu biedt een ruime keuze en ook de suggesties zijn altijd een schot in de roos.

  Fam. De Backer

 • Een dikke pluim voor het personeel van residentie Parkhof. Ze doen hun werk fantastisch goed en elke dag opnieuw worden wij begroet met de glimlach!

  F. Van den Bergh

 • Op zonnige dagen is het zalig vertoeven in de grote tuin. De wellness en het zwembad zijn ideaal wanneer het weer iets minder meezit.

  J. Claes

veilig wonen assistentiewoningen veiligheid in huis veiligheidsgevoel
Contacteer ons:
Persilstraat 50
3020 Herent
veiligheid in huis assistentiewoningen veilig wonen veiligheidsgevoel  016 589 500
Openingsuren:
Maandag t/m vrijdag:
9 u - 13 u / 14 u - 18 u

Graag na afspraak