Serviceresidentie Parkhof

Brasserie Persil

Brasserie De Persil

Een heerlijke snack, een sappig stukje vlees, een klassieker uit de Belgische keuken of misschien wel een hemels zoet dessert… Iedereen vindt zijn smaak in brasserie De Persil in Herent! Deze brasserie maakt deel uit van serviceresidentie Parkhof, maar stelt zijn deuren open voor iedereen. Op 5 minuutjes wandelen van het station van Herent en met diverse bushaltes in de buurt is dit de ideale plaats om met het hele gezin te genieten van een lekkere maaltijd of een drankje. Kom dus zeker langs om de warme, familiale sfeer van brasserie De Persil te voelen én te proeven!

Heerlijk tafelen in De Persil

Brasserie De Persil bevindt zich op de voormalige Henkelsite en dankt zijn naam aan de oude Persilfabriek die volledig werd omgebouwd. Op deze unieke locatie kan je elke dag genieten van een overheerlijke lunch of diner, een kleine versnapering of een smakelijke koffie, en dit alles aan zeer democratische prijzen. Onze vaste menukaart biedt een uitgebreide mix van Italiaanse en Belgische keuken en per seizoen werken we ook met verschillende suggesties. Deze worden steeds bereid met kwalitatieve en verse producten, gecombineerd met de passie van onze chef-kok!

Niet zomaar een brasserie

Bewoners van Serviceresidentie Parkhof kunnen in De Persil dagelijks genieten van een lekkere hap, maar ook mensen van buiten de residentie zijn van harte welkom. Er is voldoende parkeergelegenheid om al uw familie en vrienden uit te nodigen en er is tevens een hotspot die je gratis wifi-toegang biedt. Daarenboven is er een polyvalente zaal die onder andere gebruikt kan worden voor vergaderingen en privé feestjes. Samen met de kok van onze brasserie kan er afgesproken worden om tijdens zulke evenementen warme maaltijden, broodjes, of iets anders naar wens te voorzien. Vraag ons zeker naar de mogelijkheden!

Kom langs en geniet!

Brasserie de Persil is een gezellige, hedendaagse brasserie in de buurt van Leuven waar iedereen van een lekkere maaltijd kan genieten. Lunch, diner, snack of dessert: de uitgebreide menukaart en seizoensgebonden suggesties bieden voor ieder wat wils. Op zonnige dagen kan je voor een drankje tevens plaatsnemen op ons mooie terras. Brasserie De Persil is elke dag geopend van 11u tot 21u.

De keuken is open van 12u tot 20u. Wilt u graag een tafeltje reserveren? Dat kan op het nummer 016/58 95 04 of via www.de-persil.be. Wie zich graag laat verwennen met hemelse maaltijden aan democratische prijzen, moet zeker langskomen in brasserie De Persil!
 

LOCATIE: Persilstraat 50, 3020 Herent

OPEN ELKE DAG VAN: 11u00 – 21u00

Album “Brasserie De Persil”